Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true
true flash

 
15000 Испраќајте со MyDHL

Испраќање, Увоз и Следење на Вашите пратки! MyDHL - Едноставно решение за управување со пратките

Добијте пристап и Започнете да Испраќате Веднаш External Link / New Window
Експрес Достава

Ние доставуваме со брзина!

Експресна курирска достава од специјалистите во меѓународниот транспорт.
Испраќајте со ДХЛ Експрес
Работење во DHL

IMAGINE WORKING FOR A COMPANY THAT KEEPS THE WORLD IN MOTION

Дознајте повеќе
 

Excellence. Simply Delivered.

Меѓународни експресни испораки;глобален транспорт на товар преку воздух, вода, пат и железница;решенија за складирање од пакување до поправки, складирање; поштенски пратки ширум светот; и други приспособливи логистички услуги- со сѐ она што го прави ДХЛ, ние помагаме во поврзување на луѓето и ги подобруваме нивните животи.

Со глобална мрежа во повеќе од 220 земји и територии ширум светот, ДХЛ е најинтернационалната компанија на глобално ниво и може да понуди решенија за скоро неограничен број логистички потреби.

ДХЛ е дел од светската водечка, поштенска и логистичка група, Дојче Пост ДХЛ и опфаќа три поделби: ДХЛ Експрес, ДХЛ Глобално испраќање, Товар и ДХЛ Синџир на снабдување.

Дознајте повеќе за нашиот пристап