Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Пронајдете локација на услужно место на DHL

Лоцирајте го најблискиот DHL Express drop box или УСЛУЖНО МЕСТО за да ги видите времето на отварање и роковите за достава. Потоа едноставно оставете или превземете ја вашата пратка.
 
 
Лоцирање пратки
Лоцирање пратки Повеќе опции за лоцирање
Исклучиво готовина, пониски цени и практичен избор за пакување пратки кога испраќате од yслужните места на DHL.