Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Контактирајте нé

DHL може да пренесе скоро секаков предмет на било која локација, а при тоа обезбедува непречен премин на товарот преку царината и меѓународните граници.
Нашите прилагодени решенија се основаат на нашето големо искуство. Бидете сигурни дека не постои нешто кое ние неможеме да го направиме.
Без разлика на големината на Вашиот бизнис, ќе контактитрате со едно лице кое е способно да координира интегрирана логистичка операција.
Едноставно пополнете го следниот формулар за контакт и набрзо ќе добиете одговор од експерт од DHL.

Исто така може да ни се јавите на телефонскиот број: +389 2 2581581

Сите полиња означени со * се задолжителни.
Ве молиме ставете го вашиот телефонски број со позивниот на земјата, на пр.+1 800 225 5345 за Америка.
Ве молиме дадете ни колку што може повеќе детали, со цел да ни овозможите да во одговориме на најефикасен начин што можеме.

Дали имате две или повеќе пратки месечно? *

Дали имате две или повеќе пратки месечно?

Обележете го квадратчето

Обележете го квадратчето