Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Контактирајте нé

DHL е водечка компанија во ефикасната координација и пренос на товар низ светот. Нашата големина и искуство ни овозможуваат да развиеме високо конкурентни решенија за сите наши клиенти.
Без разлика дали работите во мала компанија и Ви е потребно да пренесете неполн контејнерски товар, или сте искусен логистички експерт и сакате да ги подобрите опрерациите поврзани со воздушниот транспорт, ние ќе Ви обезбедиме персонализирана услуга од страна на експерт од Вашиот индустриски сектор.
Едноставно пополнете го следниот формулар за контакт и брзо ќе добиете одговор од експерт на DHL.

Исто така може да ни се јавите на телефонскиот број:


Скопје: +389 22445300

 

Сите полиња означени со * се задолжителни.
Ве молиме ставете го вашиот телефонски број заедно со повикувачкиот број на земјата, на пр.+1 800 225 5345 за Америка.
Ве подетално да го наведете вашето барање, со цел да ни овозможите да Ви дадеме колку е можно поефикасен одговор.

Дали имате две или повеќе пратки месечно? *

Дали имате две или повеќе пратки месечно?

Обележете го квадратчето

Обележете го квадратчето