Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
DHL е број еден за ефикасна координација и придвижувања на пратки, насекаде во светот. Нашата величина и искуство ни овозможува да ги прилагодиме нашите високо конкутентни решенија за сите наши купувачи.
Без разлика дали сте мал бизнис кој што има намера да пренесе помалку од контејнер или товар на камион, или сте логистички професионалец со искуство кој има намера да подобри се од воздушниот до океанскиот транспорт во својот синџир на снабдување, ние можеме да ви дадеме персонализирана услуга од експерт во вашиот сектор.
Едноставно пополнете го долунаведениот формулар за спогодба и експерт од DHL ќе ви одговори за кратко време.

Исто така, можете да нé контактирате по телефон на: +389 2 2445300

Сите полиња означени со * се задолжителни.
Ве молиме ставете го вашиот телефонски број заедно со повикувачкиот број на земјата, на пр.+1 800 225 5345 за Америка.
Ве подетално да го наведете вашето барање, со цел да ни овозможите да Ви дадеме колку е можно поефикасен одговор.

Обележете го квадратчето

Обележете го квадратчето