Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Контактирајте нé

DHL секогаш се стреми да Ви одговори на прашањата поврзани со управување со синџирот на снабдување и логистиката. Исто така, добредојдени се сите барања за понуди за јавни набавки кои Вашата организација сака да ги поднесе, за надворешно најмување на активности поврзани со управувањето со синџирот на снабдување.
За да понесете понуда за јавна набавка или ако Ви се потребни понатамошни информации за некоја од нашите услуги, едноставно пополнете го следниот контакт формулар и наскоро ќе добиете одговор од експерт од DHL.

Исто така можете да ни се јавите на телефонскиот број: +389 2 2581581