Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Контактирајте нé

DHL е посветена на: водење на оддржливата конкурентна предност на нашите клиенти преку побрзо и поефикасно изнесување на нивните продукти на пазарот. Без разлика на нивната големина, нашите клиенти можат да се потпрат на нашето глобално и локално искуство со кое им помогаме да внесат вистинска вредност во секој аспект од нивните синџири на снабдување.
За да поднесете понуда за јавна набавка или ако Ви се потребни понатамошни информации за некоја од нашите услуги, едноставно пополнете го контакт формуларот подоле и веднаш ќе добиете одговор од експерт од DHL.

Исто така можете да ни се јавите на телефонскиот број: +389 2 2581581