Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Контакт: DHL Express

Вашите општи прашања, коментари и предлози се добредојдени во DHL Express.
Ако имате прашање во врска со производите и услугите на DHL Express како што се експресно испраќање на документи или пакети, или нашите експресни услуги со одредено време и одреден ден, Ве молиме пополнете го следниот формулар.

Ако не сте сигурни, Ве молиме вратете се на нашиот Контакт центар и изберете повторно.

Можете да нè побарате на телефонскиот број: 15333 или (02) 2 581 581

Вашите податоци

Полињата означени со (*) се задолжителни

(e.g.: +1 800 225 5345 од САД)

Податоци за коментарот

Тип на коментарот *


 
 
 
 
 
Лоцирање пратки
Лоцирање пратки Повеќе опции за лоцирање