Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Царински Услуги и Поддршка

Ние сме Вашите лични царински специјалисти! ДХЛ Експрес секој ден обработува милиони царински пратки, што не прави еден од најголемите царински брокери на светско ниво. Ние ја користиме нашата локална стручност за да ги разбереме различните Царински регуларности – тоа на нашите клиенти им овозможува – пратките да се царинат брзо и ефикасно.