Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Подгответе ја вашата профактура

Следете го чекор-по-чекор формуларот кој ќе ви помогне точно да ја пополните комерцијалната фактура. Сите полиња кои се означени со (*) се задолжителни.

Сите пратки кои подлежат на царина испратени преку DHL треба да бидат придружувани со фактура.

Како да пополните Профактура или Фактура за некомерцијална цел

Подолу е детален водич кој чекор по чекор ќе Ви помогне коректно да пополните Профактура.
Податоци за Испраќачот
2.
3.
4.
Декларација
Податоци за Испраќачот