Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

DHL Express и Царините – Работиме заедно за да испорачаме

Царина – едноставен и доволен збор – но како всушност да го дефинираме зборот во однос на нашиот бизнис? Пронајдете како DHL Express се совпаѓа во широката слика на царинските регулативи и царинењето на вашите пратки до нивната испорака.