Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Внатрешни услуги- Локална експресна испорака

Внатрешните експресни услуги внатре во вашата земја со разновидност на опции за испорака на DHL: Од опции за испорака истиот ден, преку опции за гарантирани испораки со време како клучен критериум до следниот ден, до опции за помалку итни испораки во одреден ден.

Водич за Внатрешните услуги


Истиот ден

Услуга Обврска за испорака Линкови
DHL SAME DAY DOMESTIC Итна реакција од ДХЛ: достава во рамки на истиот работен ден за документи и пакети со мала тежина
Повеќе информацииза DHL Same Day DomesticDHL Same Day Domestic

Одредено време

Услуга Обврска за испорака Линкови
DHL EXPRESS 9:00 DOMESTIC Временски критично: достава за следниот можен работен ден до 9:00 наутро.
Повеќе информацииза DHL Express 9:00 DomesticDHL Express 9:00 Domestic
Испратете Online сега
DHL EXPRESS 12:00 DOMESTIC Временски критично: достава за следниот можен работен ден до 12:00 на пладне.
Повеќе информацииза DHL Express 12:00 Domestic DHL Express 12:00 Domestic
Испратете Online сега
DHL EXPRESS 18:00 DOMESTIC Временски дефинирани: испорачано до карајот на следниот можен ден
Повеќе информацииза DHL Express 18:00 Domestic DHL Express 18:00 Domestic
Испратете Online сега