Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Истиот ден - итно превземање и внатрешна испорака

За пратки чија навремена достава е од витално значење за клиентот- односно е потребно преземање и достава во најкраток можен временски рок, изберете ги DHL флексибилните SAME DAY услуги – идеални за достава на итни пратки и прилагодени на Вашите потреби.

DHL SAME DAY DOMESTIC

Национална достава од врата до врата во рамките на истиот работен ден
  • Локални потреби помеѓу бизниси (Business to business потреби)
  • Целосна гаранција за враќање на паричниот надомест и проактивни известувања за испораката
  • Стандардни процедури за резервирање и за грижа со корисници
  • За внатрешни дестинации достапност во истиот ден
  • Тежината на едно парче од пратката не смее да надминува 30 кг.