Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Одредено време- Временски дефинирана внатрешна испорака

За внатрешни испораки врата-до-врата во специфично време, или до крајот на следниот можен ден, изберете ги нашите услуги Time Definite. СО нашиот целосен внатрешен досег благодарение на нашите локални тимови, ние осигуруваме сериозна брза локална испорака.

DHL EXPRESS 9:00 DOMESTIC

Внатрешна испорака врата-до-врата пред 9:00 часот во следниот можен работен ден
 • Временски дефинирани потреби за локално испраќање
 • Целосна гаранција за враќање на паричниот надомест и проактивни известувања за испораката
 • Стандардни процедури за закажување и за грижа со корисници
 • Достапност од поединечни локации на превземање до повеќето од главните деловни центри

DHL EXPRESS 12:00 DOMESTIC

Внатрешна испорака врата-до-врата пред 12:00 часот во следниот можен работен ден
 • Временски дефинирани потреби за локално испраќање
 • Целосна гаранција за враќање на паричниот надомест и проактивни известувања за испораката достапни само на ваше барање
 • Стандардни процедури за закажување и за грижа со корисници
 • Достапност од сите локации на превземање до повеќето од главните деловни центри

DHL EXPRESS 18:00 DOMESTIC

Внатрешна испорака до крајот на следниот можен работен ден
 • Временски дефинирани потреби за локално испраќање
 • Проактивни известувања за испораката достапни на ваше барање
 • Стандардни процедури за закажување и за грижа со корисници
 • Достапност од и до сите локални локации на превземање и испорачување