Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Извозни услуги – Интернационална експресна испорака

Експресните услуги до друга земја со разновидните и сигурни опции за испорака : Од опции за испорака уште истиот ден, до опции за гарантирани испораки со време како клучен критериум следниот ден, до опции за помалку итни испораки во одреден ден.

Водич за извозни услуги


Одредено време

Услуга Обврска за испорака Линкови
DHL EXPRESS 9:00 Временски критично: достава за следниот можен работен ден до 9:00 наутро.
Повеќе информации за DHL Express 9:00DHL Express 9:00
Испратете Online сега
DHL EXPRESS 12:00 Временски критично: достава за следниот можен работен ден до 12:00 на пладне.
Повеќе информацииза DHL Express 12:00DHL Express 12:00
Испратете Online сега
DHL EXPRESS WORLDWIDE Временски дефинирани: гарантирано до крајот на следниот можен ден.
Повеќе информацииза DHL Express WorldwideDHL Express Worldwide
Испратете Online сега
DHL EXPRESS ENVELOPE Временски дефинирани: до крајот на следниот можен ден.
Повеќе информацииза DHL Express EnvelopeDHL Express Envelope
Испратете Online сега
DHL EXPRESS JUMBO Временски определена достава: достава до крај на следен работен ден за 10 кг. и 25 кг.
за DHL Express JumboПовеќе информацииDHL Express Jumbo
Испратете Online сега
DHL EXPRESS EASY   Повеќе информацииза DHL Express EasyDHL Express Easy