Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Одредено време- превземање и испорака во време како клучен критериум

За интернационални испораки врата-до-врата со специфично време, или до крајот на следниот можен работен ден, изберете ги експресните услуги Time Definite на DHL. Глобалниот зафат и локалните термини осигуруваат брза испорака со лоцирање од крај-до-крај и царинење на пратките.

DHL EXPRESS 9:00

Услуга од врата до врата и достава пред 9:00 наутро, следниот можен работен ден.
 • Потреби за интернационално испраќање со време како клучен критериум
 • Полна гаранција за враќање на паричниот надомест и проактивни известувања за испораката
 • Стандардни процедури за резервирање и за грижа со корисници
 • Достапност од поединечни локации на превземање до главните деловни центри

DHL EXPRESS 12:00

Услуга од врата до врата и достава пред 12:00 на пладне, следниот можен работен ден.
 • Потреби за интернационално испраќање со време како клучен критериум
 • Полна гаранција за враќање на паричниот надомест со проактивни известувања за испораката кои се добиваат на ваше барање
 • Стандардни процедури за резервирање и за грижа со корисници
 • Достапност од поединечни локации на превземање до сите главни деловни центри

DHL EXPRESS WORLDWIDE

Испорака врата-до-врата до крајот на следниот можен работен ден.
 • Временски дефинирани потреби за интернационално испраќање
 • Проактивни известувања за испораката кои се добиваат на ваше барање
 • Стандардни процедури за резервирање и за грижа со корисници
 • Достапност од и до сите локации на превземање и испорачување низ целиот свет

DHL EXPRESS ENVELOPE

Испорака на документи врата-до-врата до најмногу 300 грама до крајот на следниот можен работен ден
 • Временски дефинирани потреби за интернационално испраќање
 • Пратки кои соржат само документи
 • Наменско пакување на пликоата е вклучено
 • Достапност од поеднинечни земји до локации за испорака низ целиот свет
 • Вклучена услуга GOGREEN – неутрална емисија на јаглерод

DHL EXPRESS JUMBO

Достава до крај на следниот работен ден по прифатливи цени
 • Идеална услуга за испраќање стока која подлежи на царинење до интернационални дестинации
 • Достапна за пратки до 10 кг. и до 25 кг.
 • Во цената се вклучени 2 стандардни DHL кутии, по Ваш избор
 • Едноставно фиксни цени засновани на дестинацијата на пратката

DHL EXPRESS EASY

Достава до крај на следниот можен работен ден за пратки за чиј транспорт е платено во Услужен центар на DHL
 • Временски дефинирани потреби за интернационално испраќање
 • Достапни само на Услужните места на DHL
 • Асортиман на пакувања кои се лесни за користење, за пратките помеѓу 250 и 500 грама
 • Наплата само со кеш или со кредитни картички