Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Одредено време- Временски дефинирани увозни испораки

За интернационални испораки од врата-до-врата во вашата земја во специфично време, или до крајот на следниот можен работен ден, изберете ги експресните услуги на DHL - Time Definite. Глобалниот зафат и локалните термини осигуруваат брза увозна испорака со лоцирање од крај-до-крај и царинење на пратките.

DHL EXPRESS WORLDWIDE IMPORT

Увозна испорака од врата-до-врата до адреса во вашата земја до крајот на следниот можен работен ден
  • Временски дефинирани потреби за интернационално испраќање
  • Проактивни известувања за испораката на ваше барање
  • Закажете online или преку Грижата за корисници
  • Можност за плаќање на трошоците за транспорт од примателот или од трета страна
  • Достапност од и до сите локации на превземање и испорака низ целиот свет