Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Напредни решенија за испраќање - тотална контрола

DHL го прави едноставно и ефикасно експресното испраќање за нашите корисници на сметка. Од софтвер кој е лесен за користење, до лесно управување на испраќањето, или потполно интегрирани деловни решенија- ќе ни биде задоволство да ги дискутираме вистинските решенија за вас.
Контактираје со DHL Sales

Што е DHL Easyship?

DHL EasyShip е интегрирано решение за управување со превозот. Дизајниран за компании со голем обем на пратки, DHL EasyShip е моќна алатка која го насочува Вашиот транспорт и ја зголемува неговата брзина и продуктивност. Без разлика дали сте мулти-национален синџир на снабдување или компанија со централизирана транспортна функција, DHL EasyShip ќе одговори на Вашите барања.

DHL EasyShip може да функционира на единечен комјутер или преку вашата локална мрежа, со што ќе можете да го проширите пристапот на неколку корисници.

Како може DHL EasyShip да ви помогне?

  • Го насочува процесот на испраќање со подготвувањето на товарни листови, етикети и царинска документација
  • Користи функционалноста на испраќање со едно притиснување, за да подготви чести и поврторливи пратки
  • Овозможува лоцирање во живо, Provides real-time tracking, истовремени вреднување и прилагодливо известување
  • Одржува историја на пратката и проширен адресар
  • Дозволува интергација на увозни и извозни податоци со апликациите на клиентите
  • Поддржува поштенски адреси за пратката, пред-известувања и одложени пратки
  • Доаѓа со полна техничка помош, вклучувајќи обука, документација, отсек за помош, нови известувања и одржување на самата страна
Контактирајте со DHL одделот за продажба

Што е DHL eMailShip?

DHL eMailShip е пакет од повеќекратни DHL формулари и чекор-по-чекор инструкции кои се специјално дизајнирани за испраќањето пратки да биде брзо, лесно и удобно, само со користење на вашата e-mail сметка. Идеален е за мали и средни бизниси со повеќе децентрализирани корисници и локации. DHL eMailShip Ви овозможува подготвување и печатење на DHL авионски товарни листови, формулари за испраќање пратки, царински документи и формулари за преземање пратки - без потреба за пристап до онлајн софтвер или алатки! Исто така, можете да добиете известувања за извршена достава и да закажете курирско преземање преку е-маил со DHL eMailShip.

Како DHL eMailShip може да ви помогне?

For more information contact DHL Sales
 
 
Лоцирање пратки
Лоцирање пратки Повеќе опции за лоцирање