Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Експресен транспорт

Започнете да испраќате денес! Тука можете да испратите пакети, да добиете цени за експрес услуга, да најдете локации и да дознаете повеќе за испраќање со ДХЛ Експрес. Ние сме тука да ви дадеме поддршка со нашата стручност при царинските процедури , разновидни решенија за испраќање и богато знаење во меѓународниот транспорт.