Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Имате интернет продавница? Дозволете да Ви помогнеме да започнете да испраќате глобално

Како специјалист во меѓународниот транспорт, ДХЛ може да Ве води низ секој чекор од извозот на Вашата пратка. Ние сме тука за да Ви помогнеме, јавете се на 15 333 или (02) 2581 581.
 

Работно време: Понеделник – Петок 08:00 - 16:00 часот
Регистрирајте се за да Ве контактираме