Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Отворете ДХЛ Експрес Меѓународна сметка

Користењето на ДХЛ сметка Ви нуди многу можности кои ќе Ви помогнат да го проширите Вашиот бизнис на меѓународно ниво.
Едноставно пополнете ги Вашите податоци подолу и нашиот тим ќе Ве контактира во рок од еден работен ден.
Сите полиња обележани со ѕвездичка (*) се задолжителни.

Ако сакате да дознаете повеќе за тоа како DHL ги користи вашите лични податоци, прочитајте ја нашата Изјава за заштита на податоци.

Потребно е да испратите пратка, но немате ДХЛ сметка?

Дури и доколку не сте редовен испраќач или корисник на ДХЛ сметка, можете да ги користите поволностите од испраќањето со ДХЛ. Ви нудиме избор од три достапни услуги:
  • Оставете ја Вашата пратка во Сервисното место на ДХЛ
  • Закажете преземање на пратка онлајн со DHLitNow
  • Закажете преземање на пратка преку телефон со Секторот за грижа на корисници