Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

ДХЛ Експрес најавува прилагодување на цените за 2020

 

Годишно зголемување на цените

Започнувајќи од Јануари 2020, ДХЛ Експрес ќе ги ажурира цените. Во Северна Македонија, просечното зголемување на цените ќе изнесува 1.5% за продуктите Time Definite.

Промената во цените се однесува на сите цени со попуст и договори кои дозволуваат промена во цените.