Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Експресни успатства за увоз на храна во САД

Осигурајте брзо царинење и најрана испорака во САД. DHL ви помага да ги разберете последните FDA и американски царински регулативи.

FDA регулативи за испорака на храна во САД

Здравствена Заштита и Подготвеност за Био-Тероризам и Response Act (Акт за одзив) од 2002

Забелешка: Следнава информација е важна само за клиенти на DHL Express. DHL Global Forwarding Клиентите потребно е да ја контактираат локалната канцеларија за понатамошни детали.

Упатства за испраќање на храна во US


Регистрирација


Претходно известување за увоз