Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Лоцирајте ги DHL Express пратките

Пробајте го најбрзиот начин за проверка на статусот на Вашата пратка. Нема потреба од јавување во нашиот оддел за грижа за корисници- нашите онлајн резултати, во реално време, Ви даваат детален преглед на патот на Вашата пратка низ мрежата на ДХЛ.
Лоцирајте сега

Лоцирајте најмногу до 10 броеви наеднаш. Одвојте со запирка (,) или за враќање назад (enter).

Доколку лично сакате да зборувате со DHL вработен за лоцирање на Вашата пратка, Ве молиме контактирајте го нашиот оддел за Грижа за корисници.