Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Лоцирајте користејќи го персоналзираниот референтен број на испраќачот

DHL ви овозможува да ги лоцирате вашите експресни пратки користејќи персонализиран референтен број. Додавањето го овој референтен број на вашиот товарен лист им овозможува на корисниците на сметка во DHL да ги разликуваат пратките во нивните месечни фактури.
Лоцирајте преку референтниот број на испраќачот

Сите полиња означени со * се задолжителни

 До колку повеќе би сакале да зборувате со некој лично за тоа каде се наоѓа вашата пратка, ве молиме контактирајте со Грижата за корисници.

Општи услови

Единствено вие сте овластени за да го користите системот за лоцирање за да ги лоцирате пратките поднесени преку DHL од вас, за вас или до вас. Никаква друга употреба не смее да биде направена на ситемот и информациите за лоцирање без претходна согласност од страна на DHL.
 
 
Лоцирање пратки
Лоцирање пратки Повеќе опции за лоцирање