Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Алатки за експресно лоцирање за сите потреби

DHL алатките за експресно лоцирање во ги нудат последните информации за пратката, во живо, дирекно на вашиот компјутер, мобилен телефон или пренослив уред. Тие се достапни за сите клиенти на DHL, без разлика како пратките се резервирани или подготвени.

DHL eTrack

DHL eTrack може да лоцира до 50 експресни пратки наеднаш во било кое време и работи на било кој уред кој овозможува користење на email, било да е комјутер, мобилен телефон или пренослив уред.

Благодарение на нашите ефикасни системи за лоцирање, ние ќе ви одговориме со точен статус на вашата пратка за само неколку минути и тоа на вашиот јазик.

DHL ExpresSMS

DHL ExpresSMS овозможува на корисниците на мобилни телефони да го лоцираат прогресот на поединечни пратки. Едноставно испратете текст порака со бројот на товарниот лист и ние ќе ви одговориме за стаусот на пратката во неколку секунди. Можете да ја препратите пораката на вашите колеги или клиенти за да ги информирате и нив.

DHL ExpressWAP

DHL ExpressWAP ви овозможува да пристапите на информациите за услугите на DHL или да ја лоцирате пратката било каде, во било кое време, низ целиот свет преку било кој уред кој овозможува користење на WAP.
 
Лоцирање пратки
Лоцирање пратки Повеќе опции за лоцирање