Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true
Експрес Достава

Ние доставуваме со брзина!

Експресна курирска достава од специјалистите во меѓународниот транспорт.
Испраќајте со ДХЛ Експрес
Работење во DHL

Поврзете се.
Подобрете го животот.

Доживејте го духот на работењето во DHL.

Дознајте повеќе
 

Excellence. Simply delivered.

Меѓународни експресни испораки;глобален транспорт на товар преку воздух, вода, пат и железница;решенија за складирање од пакување до поправки, складирање; поштенски пратки ширум светот; и други приспособливи логистички услуги- со сѐ она што го прави ДХЛ, ние помагаме во поврзување на луѓето и ги подобруваме нивните животи.

Со глобална мрежа во повеќе од 220 земји и територии ширум светот, ДХЛ е најинтернационалната компанија на глобално ниво и може да понуди решенија за скоро неограничен број логистички потреби.

DHL е дел од светската поштенска и логистичка компанија Deutsche Post DHL Group, и во својот состав ги опфаќа деловните единици DHL експрес, DHL пратки, DHL e-трговија, DHL глобално препраќање, DHL превоз на товар и DHL ланци за снабдување

Дознајте повеќе за нашиот пристап