Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Приказ на компанијата

ДХЛ е застапен во повеќе од 220 земји и територии низ светот, со што стана најинтернационална компанија во светот. Со работна сила која надминува 360. 000 вработени ние обезбедуваме решенија за речиси бесконечен број логистички потреби.

DHL е дел од светската поштенска и логистичка компанија Deutsche Post DHL Group, и во својот состав ги опфаќа деловните единици DHL експрес, DHL пратки, DHL e-трговија, DHL глобално препраќање, DHL превоз на товар и DHL ланци за снабдување.