Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Корпоративна одговорност

Корпоративната одговорност е составен дел од нашата корпоративна стратегија. Со нашето мото “Животна одговорност” ние се концентрираме на заштитата на животната средина (GoGreen), управувањето со катастрофи (GoHelp), образованието (GoTeach) и поддршката на волонтерите (Global Volunteer Day, Living Responsibility Fund)
Дознајте повеќе за нашите корпоративни одговорностиExternal Link / New Window