Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Краток преглед на секторот

Пристапот на ДХЛ кон секторот

Секоја индустрија си има свои посебни карактеристики и потреби за синџирот на снабдување, поради што нашиот пристап за управување со секторот е да се работи со клиентите за да се оптимизира предлогот за вредност за посебните услови на нивната индустрија. Клуч до нашиот успех е да создадеме едноставно и единствено искуство во секој сектор, за да можете полесно да соработувате со нас. Со нашите иновативни и специфични индустриски решенија со врвна технологија, ние ќе создадеме конкурентна корист за вас.

Нашите централни индустриски сектори

Во рамките на стратегијата од 2015 година ние одлучивме да се фокусираме на вашите индустрии започнувајќи со секторите за науките за животна средина и здравствена заштита, технологија, енергија, автомобилска индустрија и инженерство и производство.

Технологија

Технологијата брзо се развива, со постојани иновации и мал производен циклус. Конкурентните пазари ја претставуваат нормата, со цени на производите што паѓаат и потреба од ефикасно управување на трошоците.
Дознајте повеќе за технологијатаExternal Link / New Window


Животни науки и здравствена заштита

Секторот за науката за животна средина и здравствена заштита (ЛСХЦ) цели кон зголемена ефикасност, упатувајќи глобални услови за сообразност и спремно управување со M&A интеграции.
Дознајте повеќе за ЛСХЦExternal Link / New Window


Енергија

Енергетската индустрија вклучува алтернативни, традиционални енергетски извори, а ја сочинуваат активностите на црпење, процесирање и дистрибуирање на природните ресурси за создавање енергија.
Дознајте повеќе за енергијатаExternal Link / New Window


Инженерство и преработка

На поголемите процеси на производство им е потребен поголем синџир на структури за снабдување и софистицирани решенија и технологија.
Дознајте повеќе за инженерството и
преработкатаExternal LinkАвтомобилска индустрија

Автомобилската индустрија влегува во нова ера каде што луѓето бараат поголема слобода и мобилност. Побарувачката за мобилност расте секоја година во земјите во развој.
Дознајте повеќе за автомобилското
производствоExternal Link / New Window