Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true

Поврзете се.
Подобрете го животот.

Доживејте го духот на работењето во DHL.

Возбудливи можности низ целиот свет

Работењето во DHL значи превземање одговорност, совладување предизвици и континурано усовршување како дел од еден разнолик и глобален тим. Придонесете кон нашиот успех преку различните возбудливи можности за кариера и станете дел од водечката светска компанија за логистика.
Студенти
Како студент ќе имате можност да стекнете првични професионални искуства во DHL.
 
 
Оперативна работа & поддршка
Ние обезбедуваме бројни можности за експерти и специјалисти за оперативно работење & поддршка на разни функции ширум светот.
 
 
Апсолвенти
Како апсолвент или почетник во кариерата ќе добиете шанса да направите нешто поинакво и значајно уште од самиот почеток.
 
 
Менаџмент и професионалци
Придружете му се на нашиот тим во менаџментот или како професионалец и остварете ги вашите кариерни амбиции преку нашите интернационални мрежи и разни можности на глобално ниво.