Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Достигнете ги вашите цели

Со DHL имате силен партнер покрај вас кој обезбедува извонредни можности за кариерата за менаџери и професионалци низ целиот свет

Ве поддржуваме при проширувањето на вашите знаења и личниот развој, секогаш имајќи предвид дека животот надвор од работното место е подеднакво стимулирачки како и самата работа.
На глобално ниво ви помагаме да ги определите вашите јаки страни и да го постигнете вашиот потенцијал преку разни можности за кариерата и програми:
Како дел од вашиот професионален развој, нашата заложба е да ви пружиме поддршка за да ги подобрите вашите вештини и да ги проширите вашите знаења.

Преку mylearningworld.net, нашит онлајн едукативен портал, нудиме широк спектар на можности за континуирана едукација и развој. Тоа опфаќа учење странски јазици, обука за разни стручни и оперативни знаења & вештини, лидерство, вештини на социјална компетенција и техники на менаџмент.
Исто така го спроведуваме нашиот систем за менаџмент на постигнувањата. Со тоа се осигурува рано уважување на потенцијалот на нашите вработени. Нам тоа ни овозможува да го поддржиме вашиот развој за во иднина.

Успејте со нас!

DHL нуди интересни и предизвикувачки работни места во разни функционални области за менаџери и професионалци глобално.

Најдете ја вистинската можност за вас преку нашата Страна со работни места или учествувајте во некоја од нашите програми.