Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Доживејте ја вашата иднина

Квалифицирана практика или стручна подготовка во динамична и интернационална средина – на овој начин ќе отпочнете со успешна кариера.

Никогаш не е прерано да почнете да ја планирате успешната иднина. Вам, како студент, ви нудиме можност да стекнете првични искуства во вистинскиот свет на една глобална компанија и со тоа да ги направите првите чекори кон вашата професионална иднина.
На глобално ниво, DHL нуди различни програми во врска со работните

Почнете со нас!

DHL на студентите им пружа широк спектар на можности за кариера низ целиот свет.

Најдете ја вистинската можност за вас преку нашата Страна со работни места или учествувајте во некоја од нашите програми.