Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Контакт: DHL Global Forwarding

DHL е водечка компанија во ефикасната координација и пренос на товар во светот, Нашите големина и искуство ни дозволуваат да понудиме високо конкурентни решенија за сите наши клиенти.

Без разлика дали сте мал бизнис и Ви е потребно да пренесете неполн контејнер товар или сте искусен логистички стручњак на кој му е потребно подобрување на операциите од авионскиот или океанскиот транспорт, ние ќе Ви обезбедиме персонализирана услуга од експерт во Вашиот сектор.

Едноставно пополнете го следниот контакт формулар и експерт од DHL ќе Ви одговори веднаш.

Можете да нè добиете на телефонскиот број:

Скопје: +389 22445300

Едноставно пополнете го следниот контакт формулар и експерт од DHL ќе Ви одговори веднаш.

Сите полиња означени со * се задолжителни.
Ве молиме ставете го вашиот телефонски број заедно со повикувачкиот број на земјата, на пр.+1 800 225 5345 за Америка.
Ве подетално да го наведете вашето барање, со цел да ни овозможите да Ви дадеме колку е можно поефикасен одговор.

Дали имате две или повеќе пратки месечно? *

Дали имате две или повеќе пратки месечно?

Обележете го квадратчето

Обележете го квадратчето