Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Контакт: DHL Supply Chain

DHL секогаш ќе се стреми да Ви одговори на сите прашања од областа на управување со синџирите на снабдување или логистиката. Исто така, добредојдени се сите барања за јавни набавки кои Вашата организација сака да ги поднесе во врска со надворешното најмување на управување со активностите од синџирите на снабдување.

За да поднесете понуда за јавна набавка или ако Ви се потребни повеќе информации за некоја од нашите услуги, едноставно пополнете го следниот контакт формулар и експерт од DHL набрзо ќе Ви одговори.

Можете да нè побарате на телефонскиот број: +389 2 2581581

Сите полиња означени со * се задолжителни.
Ве молиме ставете го вашиот телефонски број заедно со повикувачкиот број на земјата, на пр.+1 800 225 5345 за Америка.
Ве подетално да го наведете вашето барање, со цел да ни овозможите да Ви дадеме колку е можно поефикасен одговор.

Обележете го квадратчето

Обележете го квадратчето