Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Македонија- Профил на земјата

Целосен извор на информации за DHL Македонија. Тука ќе пронајдете адреси на канцеларии, упатства за испраќање и ограничувања, места за достава и подигнување на DHL Express пратки, клучни локални факти и повеќе!

Клучни факти за DHL Македонија

DHL Article
Web страна: www.dhl.com.mkExternal Link

Клучни факти за DHL Македонија:

  • DHL Експрес Македонија е единствена курирска компанија која работи со сопствен карго авион од 2001 година, со секојдневна конекција со интернационалната мрежа на DHL.
  • Сите поголеми увозни и извозни компании во Македонија се клиенти на DHL.
  • Ние испраќаме повеќе од 150 000 пратки, (600 тони) годишно низ нашата мрежа.
  • DHL беше избран од  SUPERBRAND MACEDONIA 2009, како водечки бренд на Македонскиот пазар.