Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true
15000 Нов дизајн на MyDHL+

Наскоро!

Следете ги пратките, онлајн
подгответе и испратете пратка. Добијте цена за транспорт,
информација или поддршка. Сé ова е достапно на нашиот вебсајт со нов изглед
Преглед на новиот изглед

Услуга за Експресна достава & Меѓународен Транспорт

Кога испраќате со ДХЛ Експрес – Вие испраќате со специјалисти во меѓународен транспорт и курирска достава! Со нашиот широк опсег на услуги за експрес пакети, заедно со решенија за транспорт и следење на пратки кои одговараат на вашите потреби – дознајте како ДХЛ Експрес може да доставува!
 
Express испраќање со DHL
Добијте совет за испраќање од експерти, како и поддршка за царинење, за да ги подготвите и испратите Вашите експрес пратки!
 
 
Водич низ услугите на DHL Express
ДХЛ нуди широк избор на можности за достава.
 
 
Испрати и Платете во кеш
Дали сте подготвени да испраќате онлајн со Вашата кеш? Регистрирајте се на MyDHL+ за да испраќате глобално.