Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 

Испраќајте Онлајн Денес!

Брзо и лесно креирајте и управувајте ги Вашите пратки онлајн.

Што е DHL Web Shipping?

DHL Web Shipping е решение за онлајн испраќање кое Ви помага да управувате со експрес пратките. Можете да испечатите товарен лист, да закажете преземање со курир, да ги зачувате адресите, да ја следите Вашата пратка и многу повеќе.
Ако Ви е потребна брзина и прецизност, DHL Web Shipping ќе го скрати времето на процесирање на Вашата пратка и ќе го елиминира рачното пополнување на документи, Ова решение е идеално за мали и средни претпријатија, секретари, рецепционери, бизнис патници или за секого кој е во постојано движење. DHL Web Shipping е едноставен за користење и не е потребна претходна подготовка за користење.
Клиенти кои што имаат DHL сметка може да се регистрираат и да започнат со онлајн испраќање. Потребни се само неколку минути за да се закаже пратка, па зошто да чекате? Заштедете време и пари денес!

Што Ви е потребно да започнете да испраќате онлајн

  • DHL број на сметка
  • Email адреса која исто така се користи и како Ваша најава
  • Компјутер со пристап до интернет
  • Веб пребарувач (Internet Explorer 6.0 или понапреден, Firefox 4.0 или понапреден)
  • Ласерски печатач