Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true

Логистика

Превоз на товар, складирање и дистрибуција, решенија за ланците за снабдување - Ние работиме сé. Затоа ние сме најголем светски специјалист за логистика.
 
Транспорт на товар
Логистички партнер, кој е доволно голем за да испорачува било каков вид на товар, на било кое место преку воздух, океaн, патишта или железница, истовремено способен на своите клиенти да им го посвети потребното лично внимание.
 
 
Царина, безбедност и осигурување
Со помош на нашата единствена мрежа на канцеларии за царинско посредување, ние подобро од сите други ги разбираме потешкотиите во прекуграничното тргување.
 
 
Решенија за индустрискиот сектор
Со тоа што ДХЛ се сосредоточува на индустрискиот сектор, резултира со задоволни клиенти од придобивките на соработката со професионалци и специјалисти на поле на логистиката, но и на пазарот воопшто. Со нашите решенија за водечкиот индустриски сектор, ние им обезбедуваме на нашите купувачи вистинска конкурентна предност.
 
 
Складирање и дистрибуција
Без разлика во кој индустриски сектор работите, DHL Ви обезбедува наменски и заеднички операции за складирање и дистрибуција кои ќе Ви помогнат да го постигнете врвниот квалитет кој го ветуваат вашите услуги.
 
 
Решенија за синџирот на снабдување
Како најголем специјалист за логистика во светот, нудиме целосна палета на прилагодени услуги за синџирот на снабдување.
 
 
Дел за клиентите
Добредојдовте во делот за клиентите. Тука ќе ги најдете сите информации кои Ви се потребни за да го следите Вашиот товар, вклучувајќи предупредувања и најнови информации за лоцирање.