Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true
DHL THERMONET

DHL THERMONET

Меѓународен воздушен транспорт на пратки со контролирана температура - Стандард
Откријте повеќе
DHL OCEAN SECURE

DHL OCEAN SECURE

Зголемена прегледност и контрола
Откријте повеќе

Логистика за пратки со контролирана температура

ДХЛ има широк спектар на транспортни, складишни и од крај-до-крај синџир на снабдување решенија, со кои се грижи за сите ваши специфични температурни потреби.