Skip to content
Skip to service links: contact, tools, help, the group
Skip to search
Skip to main navigation
Skip to sub navigation
Skip to Footer with links to masthead, print, email a friend and disclaimer
 
10000 1000 1000 true

Односи со медиумите

Добредојдовте на страниците од печатот на ДХЛ - информациски центар за новинари кои ги обезбедуваат нашите најнови локални и глобални соопштенија за печатот, корисни мултимедијални материјали, листа на настани од печатот и директна врска до нашите претставници.
 
Соопштенија за печат
Тука најдете ги сите најнови вести на ДХЛ преку директен линк до нашите глобални соопштенија за печатот.
 
 
Настани
Тука дознајте повеќе за ДХЛ локалните прес -настани и прес- настаните ширум светот и за соопштенијата за печатот, видеата и сликите од настаните.
 
 
Мултимедијална архива
Тука имате пристап до корисни слики, телевизиски видео фајлови, видеа, инфографика, факти и бројки и многу повеќе.
 
 
Претставници
За понатамошни медиумски барања и информации тука директно контактирајте ги нашите претставници.